Home » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » Έργα του Πανίκου Παναγή θα
πωλούνται κατά την συνεστίαση

Έργα του Πανίκου Παναγή θα
πωλούνται κατά την συνεστίαση


Ένα από τα έργα του Πανίκου Παναγή.

Τέσσερα έργα με θέμα την Βατυλή του καταξιωμένου ζωγράφου εκ Βατυλής Πανίκου Παναγή θα διατεθούν σε Βατυλιώτη στην ειδική τιμή των €2.000 στην διάρκεια της ετήσιας συνεστίασης που πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Τρίκκης Πάλας παρά το Πεντάκωμο στις 11.30 π.μ.

Τα τρία αυτά έργα είναι μεγέθους 50Χ40 καδρωμένα με κορνίζα και το τέταρτο 80Χ60 και οι κανονικές τους τιμές είναι τα τρία πρώτα προς €400 ευρώ το καθένα και το τέταρτο προς €1.800. Δηλαδή αντί €3.000 προσφέρονται προς €2.000 αλλά συνολικά και τα τέσσερα.

Επίσης ο κ. Πανίκος Παναγή θα παρουσιάσει στη συνεστίαση και άλλα έργα του, τα οποία για σκοπούς της συνεστίασης θα είναι σε ειδικές τιμές για να μπορούν να τα προμηθευτούν συγχωριανοί Βατυλιώτες.

Ο Πανίκος Παναγή, καταξιωμένος ζωγράφος, έχει έργα σε μουσεία, πινακοθήκες και ιδιωτικές συλλογές στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε τέσσερα κράτη καθώς και σε πρεσβείες. Επίσης δυο έργα του κοσμούν το υπουργείο Αμύνης της Ελλάδας.

• Όπως είναι γνωστό ο κ. Πανίκος Παναγή έχει δωρίσει δυο έργα του στο Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής για να διατεθούν στην κλήρωση κατά την συνεστίαση. Αυτά είναι δυο μοντέρνα abstract αξίας €400 το πρώτο και €300 το δεύτερο.

Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΕΙΣ