Home » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » Εκλέγηκε το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής

Εκλέγηκε το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής


O νέος κοινοτάρχης Βατυλής κ. Γιώργος Κ. Σταύρου.

Νέος κοινοτάρχης Βατυλής εξελέγη, χωρίς ανθυποψήφιο, ο κ. Γιώργος Κωνσταντίνου Σταύρου. Η ανακήρυξη του έγινε από το γραφείο του Επάρχου Αμμοχώστου στη Λάρνακα, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Μαζί ανακηρύχθηκαν και τα τέσσερα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, που εκλέγηκαν επίσης χωρίς ανθυποψήφιους, οι κ.κ. Θεοχάρης Γεωργίου, Ανδρέας Λεωνίδου, Σπύρος Σπύρου και Σταύρος Χ” Σάββας.

Όπως είναι γνωστό η θητεία του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου είναι 5ετής.

Δήλωση του νέου κοινοτάρχη

Ο νέος κοινοτάρχης Βατυλής κ. Γ.Κ. Σταύρου, εκδότης – δημοσιογράφος, προσωρινά με έδρα τη Λευκωσία, μετά την εκλογή του έκανε την πιο κάτω γραπτή δήλωση:

«Εκφράζω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Βατυλιώτες για την εμπιστοσύνη τους, να μού αναθέσουν τη θέση του κοινοτάρχη για την επόμενη 5ετία.

»Μαζί με τα άλλα τέσσερα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου θα εργαστώ με πνεύμα ενότητας και συναίνεσης, μεθοδικά και προγραμματισμένα για να επιτελέσουμε την αποστολή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Βατυλιωτών.

Δεν θα αναφερθώ στο έργο που θα προγραμματίσουμε και στις προτεραιότητες που θα δώσουμε πριν έχουμε την πρώτη συνεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου στις αρχές Ιανουαρίου που αναλαμβάνουμε καθήκοντα.

Εκείνο που επιθυμώ να τονίσω είναι πως θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε την εμπλοκή των Βατυλιωτών στα κοινά και ιδιαίτερα των γυναικών. Επιδίωξη μας είναι επίσης η ενίσχυση των δεσμών με τους Απόδημους Βατυλιώτες που είναι σε όλη την υφήλιο, από την Βρετανία, Ελλάδα και Γερμανία μέχρι την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες χώρες.

Επίσης, θα στηρίξουμε το Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας Βατυλής, το οποίο ως γνωστό δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου, με σκοπό να βοηθήσει τους οικονομικά δυσπραγούντες Βατυλιώτες.

»Με την ευκαιρία επιθυμώ να εκφράσω την εκτίμηση μου στον κ. Αντώνη Χ” Σάββα για τη 10ετή ανιδιοτελή και πολύ μεγάλη προσφορά του προς τα κοινά από τη θέση του κοινοτάρχη Βατυλής.

»Ευχαριστώ και τα άλλα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου για την προσφορά τους, όμως επιθυμώ να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Αναπληρωτή Κοινοτάρχη για μια 10ετία κ. Σταύρο Κωμοδρόμο για το πολύ σημαντικό και αξιόλογο έργο που επιτέλεσε.

»Τους κ. κ. Αντώνη Χ” Σάββα και Σταύρο Κωμοδρόμο ευχαριστώ και για ένα επιπρόσθετο λόγο. Γιατί επιθυμούν να παρευρεθούν στην πρώτη συνεδρία μας για να διαβεβαιώσουν ότι θα είναι στο πλευρό του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου για να τού προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί».

 

Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες: